27
April
рядки з 2018 досі лишаються актуальними:

я втрачаю час, майже так само, як люди з СМО. всі пишуть про старий і трухлий од часу поділ і ніхто не пише про затишні дворики київського політеху, де добре у будь-яку пору, особливо, влітку. час зупиняється, звідусіль лунає музика, тепле сонячне світло наповнює кожну клітинку і ти такий справжній і задумливий не можеш надихатись цим життям.світ видається тобі безконечним.

хочеться, щоб життя тривало, щоб руки, які шукають знаходили свої пари, щоб очі бачили вглиб і не чіплялися за поверхню, щоб усе буденне, щоб усе нестерпне не мало ваги, щоб на заправках під час пізньої перезмінки люди з авто виходили покурити або просто повтикати на узбіччі, щоб їм не доводилось бути щирими й говорити один одному про те, чого бути не має і чого бути не може, щоб не псувати те, що в принципі вже було, бо насправді нікому це не потрібно.

вечірні трамваї нагадують, ходити по колу не краща ідея, тому ми рахуємо номери машин і кількість колишніх по нулях і одиницях, ніби двійкова система.шкода, що я не пишу програми це як мінімум скоротило б кількість контактів у моєму житті, наразі вони лише електричні.